دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب
دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب

دستورات، Traceroute یا Tracert است.

ز منظر تئوری، Tracert شباهت زیادی به دستور Ping دارد و شاید بتوان آن را مجموع تعدادی ازدستورات Ping دانست. به زبان ساده،

  

 دستور Tracert بررسی می کند که چه تعداد مسیر میانرایانهشما و مقصد اطالعات شما وجود دارد و زمان دستیبابی به هر یک از این مسیر ها چه قدراست. درست شبیه به دستور Ping، دستور Tracert در ویندوز به شکل زیر صادر میشود:



Tracert Google.com

Tracert 107.109.20.40

این دستور می تواند به یکی از دو شکل باال صادر شود. به جای آدرس گوگل و IP باال، می توانید هرIP یا آدرس دیگر معتبری در شبکه را جایگزین کنید. در سیستم های عامل لینوکس و مک نیز میتوان از این دستور استفاده کرده، با این تفاوت که در این سیستم هایعامل باید از کلمه کلیدیTraceroute به جای Tracert بهره گرفت. در حالی که شکل صدور دستور با Ping شباهت دارد،خروجی  این دستور کامال متفاوت به نظر میرسد



. در خروجی شما چند خط از اطالعات را  مشاهده میکنید که هر یک از آن ها با یک عدد ترتیب دار )که از یک آغاز شده است( نمایش دادهمی شود. هر اندازه که تعداد این اعداد بیشتر باشد، مسیر دستیابی رایانه شما به مقصد موردنظرتان در شبکه، طوالنی تر و پیچیده تر است.  در پی عدد ترتیب دار، سه عدد در واحد میلیثانیه،نمایش داده میشود.




 این سه عدد، حاصل ارسال سه بسته اطالعات به مسیریاب میان شماومقصد مورد نظر شماست.  این زمان که با عنوان تاخیر از آن یاد می شود، نشان میدهد ارسالیک بسته اطالعات  و دریافت پاسخ از گیرنده بسته، چه قدر طول می کشد. حال اگر مجموعکوچکترین  زمانهای پاسخ را در Tracerout با هم جمع کنید، به زمان تقریبی با کوتاهترین زمان پاسخ در دستور Ping دست پیدا خواهید کرد. این دستور میتواند جهت تشخیص  موقعیت برخیازخرابی های شبکه کاربرد داشته باشد. خرابیها در فواصل نزدیک، مربوط به ISP و در فواصلدورتر،مربوط به زیرساخت یا واسطهای بین المللی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد