دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب
دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب

کنترل دسترسی اندروید به اینترنت

مدتی است که اخبار نگران کننده ای درباره نرم افزارها و بازی های پرطرفدار دستگاه های آندرویدی در جهان  منتشر میشود؛اخباری که از همکاری اطالعاتی گسترده شرکت های سازنده نرم افزار و بازی با سرویسهای اطالعاتی غربی و به خصوص آمریکایی حکایت دارد؛


اگر چه در حوزه فنی کارشناسان با تردید به این اخبار می نگرند و می توان گفت در بسیاری از موارد، این اخبار هرگز تائید نشده و در حد شایعه باقی مانده اند.


خبر جاسوسی بازیهای مجموعه پرندگان خشمگین  شاید تکاندهنده ترین خبر در این زمینه بود، چرا که بیش از 2 میلیارد نفر در دستگاههای آندرویدی خود این بازی را نصب کرده اند.

با وجود این که هرگز به طور علمی و عملی سرقت اطالعات به وسیله این بازی ثابت نشده، نگرانی های زیادی از این خبر به 
وجود آمده است.

به همین دلیل بسیاری از کاربران عالقه مند هستند که راه سرقت اطالعاتی را بر هر نرم افزاری که بتواند اطالعات خصوصی کاربران را سرقت کند، ببندند.روش های عمومی زیادی برای کاهش خطر نرمافزارهای سارق وجود دارد.خودداری از نصب برنامه ها با سطح دسترسی باال، اولین و ساده ترین گام است. اگر نگران این موضوع  هستید که مبادا اطالعاتی نظیر پیامکها، شماره تلفن ها و دادههای دیگر از تلفن همراه یا تبلت شما سرقت شود، از نصب نرم افزارهایی که به شکل غیرضروری به این اطالعات دسترسی دارند، خودداری نمایید.

در هنگام نصب هر برنامه، فهرستی از حقوق و دسترسی ها که نرم افزار در حال نصب به آن ها نیازمند است، نمایش داده می شود. قبل از تائید نهایی سازی نصب، حتما به این فهرست نگاهی بیندازید و در صورتی که برنامه به شکل غیرمعمول و نامتناسب با توانایی های خود به منابع غیرضروری دسترسی دارد، از نصب آن خودداری نمایید.

این روش، راهی سخت گیرانه و البته مطمئن ترین راه برای ممانعت از سرقت اطالعاتی است، در حالی که همیشه نمی توان آن را اجرا کرد.در موارد بسیاری کاربر به نصب یک بازی یا برنامه عالقه مند است و صرف دسترسی های فراوان برنامه،  نمیتواند کاربر را به چشم پوشی از نصب برنامه راضی کند.


استفاده از یک فایروال یکی از موثرترین روش ها برای مدیریت انتقال اطالعات به خارج یا درون دستگاه است.


با توجه به این که دستگاه های آندرویدی معموال  با روشهای متعددی مانند پیامک، شبکه بیسیم، بلوتوث، EDGE یا 3G به بیرون دسترسی دارند، یک فایروال خوب باید بتواند تمام راه های ورودی و خروجی را کنترل و مدیریت کند. بیشتر فایروال های دستگاههای آندرویدی برای دستیابی به این سطح از دسترسی، به Root دستگاه نیازمند هستند. Root شدن دستگاه یعنی باال بردن سطح دسترسی کاربر دستگاه تا سطح Admin به  طوری که سیستمعامل مانع از دسترسی کاربر به منابع سیستم نشود.

در بیشتر موارد کاربران تمایل زیادی به Root کردن دستگاه خود ندارند، چرا که این کار معموال باعث باطل شدن گارانتی می شود و انجام آن نیز چندان آسان و مطمئن به نظر نمی رسد.


با این وجود با توجه به کیفیت باالی خدمات پس از فروش این سخت افزارها در ایران! بسیاری از کاربران به سرعت دستگاه خود را Root کرده و قید گارانتی را می زنند.


پس از Root کردن دستگاه یک فایروال قوی که با آنتی ویروس و دیگر ابزارهای امنیتی، مجتمع شده باشد تهیه و نصب کنید.
برای آن دسته از کاربرانی که دستگاه خود را Root نمی کنند نیز روشهایی وجود دارد.


 یکی از این روشها استفاده از یک فایروال بی نیاز NoRoot .است NoRoot Firewall مانند Root ازFirewall یک فایروال مجانی است. این فایروال می تواند تمامی راههای دسترسی به اینترنت را تحت نظر قرار داده و در هنگام تالش یک برنامه برای 
برقراری ارتباط از طریق اینترنت، پیام مناسبی را نمایش دهد. 


عالوه بر این با استفاده از این نرم افزار می توانید برای دسترسی برنامه های گوناگون به اینترنت قانون های متفاوت تعیین کنید.
البته شکل این قوانین بسیار ساده است و تنها به مجاز و غیرمجاز محدود میشود.


برنامه های مجاز می توانند به منابع اینترنتی دسترسی یابند، در حالی که نرم افزارهای توقیف شده نمی توانند اطالعاتی دریافت یا ارسال نمایند و به صورت آفالین کار می کنند.


در صورتی که امکان دانلود این برنامه را از یکی از ارائهدهندگان معتبر نرم افزارهای آندروید ندارید، آن را با حجمی کمتر از یک مگابایت از نشانی زیر دانلود کنید. رعایت حروف کوچک و بزرگ در هنگام تایپ کردن لینک الزامی است.


http://goo.gl/7UR4L2

کسـری پاک نیت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد