دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب
دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب

در خرید تبلت دقت کنید!

این روزها تبلتها با سرعت جای خود را در بین مصرفکنندگان باز میکنند. به همین دلیل هفته گذشته  را به معرفی اجمالی برخی از مشخصات آنها اختصاص دادیم. اینهفته نیز میخواهیم به صحبت درباره دو نکته مهم در رابطه با تبلتها بپردازیم.



چگونه یک تبلت بی‌کیفیت نخریم؟در این جا چند روش ساده را به شما معرفی میکنیم که در تشخیص تبلت خوب از تبلتهای بنجل به شما کمک کند. نمایشگر یکی از مهمتریناجزای تبلت است؛ پس همیشه باید تبلتی با صفحهنمایش خوب و با کیفیت خرید. اغلبتبلتهاازنمایشگرهایی با رزولوشن 768در 1024 یا 720 در 1280 استفاده میکنند.میتوان این موارد را به عنوان حداقل در نظر گرفت. یکی دیگر از موارد تشخیص تبلتخوب توجه به نوع پردازنده آن است. پردازندهها نقش اصلی را در تبلتها بازی میکنند. یک تبلتخوب پردازندهای چند هستهای با سرعتی مناسب دارد. در بازار تبلت اکثرمحصوالت با کیفیت از پردازندههای دو هستهای با سرعتی معادل 1.2 گیگاهرتز تا 1.5گیگاهرتز استفاده میکنند و تبلتهای عالی پردازشگرهای چهار هستهای با سرعتهای 1.5 تا1.8گیگاهرتز دارند. تبلتهای تک هستهای ارزش امتحان کردن را هم ندارد. اگر قدرت خرید آیپد راندارید، پس چارهای جز انتخاب آندروید هم ندارید. تنها دقت کنید که آخرین ویرایش آن یعنیآندروید 4.1 یا Jelly Beanباشد. برای تشخیص تبلت خوب باید به رم هم اهمیت بدهید. هرتبلتی که برای اجرای برنامهها و بازیها به حافظه موقت )RAM( نیاز دارد. اگر رم سیستم شماپایین باشد نمیتوانید برنامههای سنگین و بازیهای خوب را اجرا کنید. تمام سعیتان را به کار ببریدتاتبلتهایی با رم زیر یک گیگابایت نخرید. برای ذخیرهسازی فایل روی دستگاه به حافظه محتاجهستید اما اهمیت این قسمت بیشتر از ذخیرهسازی ساده است. حتی اجرای بسیاری از بازیها و برنامههای تبلت به این قسمت و حجم آن وابسته است. در یک کالم تبلت باحافظه داخلی کمتر از 16 گیگابایت را نخرید.چه قدرحافظه الزم دارم؟در هنگام خرید تبلت بهخصوص تبلت آندرویدی در بازار ایران کمتر کسی به میزان حافظه داخلی این تبلتها توجه میکند. بعضی از کاربران تصور میکنند که با استفاده از ورودی USB یا کارت حافظهمیتوانند میزان حافظه تبلت خود را افزایش دهند در حالی که این تصور درست نیست.سیستمعامل آندروید وابستگی بسیار باالیی به حافظه داخلی تبلت دارد از سوی دیگر برنامههاو بازیهای آندروید در مواردی دارای حجم باالیی هستند و یک بازی ساده به راحتی حجمی بالغ بر 100 مگابایت به خود اختصاص میدهد. در مواردی بازیهایی نیز به بازار ارائه میشود که دیتای جداگانه دارد و در نهایت حجم بازی به 2 گیگابایت نیز میرسد. در تبلت آندروید یکی از شروط اجرای بازیامکان نصب کامل آن روی حافظه داخلی است. مشکل به این جا ختم نمیشود.آندروید برای اجرای بازی به حافظه خالی نیز نیاز دارد. برای مثال اگر شما 8گیگابایت حافظه داخلی داشته باشید، با نصب دو یا سه بازی تقریبا حافظه شما پرمیشود و آندروید امکان اجرای بازی را نداشته و به صورت غیر منتظرهای پیام میدهد که “متاسفانه اجرای این بازی متوقف شد“. در حالی که میتوان به راحتی این بازیها را روی یک تبلتباحافظه داخلی 16 گیگا بایت نصب و اجرا کرد.چگونهسرعتتبلترابیشترکنیم؟حتما برای شماهم پیش آمده که گاهی احساس میکنید تبلتتان واقعا کند شده و یا برای چند ثانیه هنگکرده است. نکات زیر برای باال بردن سرعت کمکتان میکند:



1- تبلت یک وسیله ذخیره وبایگانی اطالعات برای شما نیست. انتظار نداشته باشید که در کنار استفادههای روزمره تمامیفیلمهای مورد عالقه شما و عکسهای خانوادگی شما را ذخیره کند تا شاید شما روزی مایل به دیدن آنها باشید. برای افزایش سرعت تبلت پیشنهاد میکنیم که فقط فایلهایی را که شما درطول روز به آنها نیاز دارید روی تبلت ذخیره کرده و سعی کنید حافظه آن را خالی نگاهدارید.




2- نصب نرمافزار روی تبلت بسیار راحت و ساده است اما بی دردسر نیست. برای افزایشسرعت تبلت از نصب هر نرمافزاری روی تبلت خود پرهیز کرده و تنها نرمافزارهایی را که از آنهااستفاده میکنید روی سیستم خود نگه دارید. اگر هم بعد از نصب یک نرمافزار به آننیازی ندارید میتوانید آن را از روی سیستم خود پاک کنید.



3- در صورتی که یک نرمافزاراجازه میدهد آن را روی SD Card نصب کنید، بعد از نصب آن را به SDCard منتقل کنید. برای این کار میتوانید از قسمت تنظیمات تبلت روی گزینه برنامهها کلیک کنید.



4- ازنرمافزار های Tune up  برای افزایش سرعت تبلت استفاده کنید. شمار بسیاری از ایننرمافزارها برای تبلت آماده استفاده است.5- هر از چندگاهی بعد از گرفتن نسخه پشتیبان از تبلت آن را Reset factory کنید. این کار به شما کمک میکند که اوال یک خانه تکانیدر نرمافزارها کرده باشید و دوما تبلت شما هم از شر اطالعات و فایل های مزاحمراحت شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد