دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب
دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب

آموزش برنامهنویسی آندروید (قسمت پنجم)

قبل از شروع برنامهنویسی و ایجاد یک پروژه جدید الزم بود تا کمی در مورد فایلها و دایرکتورهای ایجاد شده برای یک پروژه توضیح دهیم تا تسلط کامل روی پروژه خود داشته باشید. این توضیحات ممکن است در مراحل اولیه کمی نامفهوم به نظر برسد اما به تدریج در ذهن شما شفاف خواهند شد.




پروژه  هفته  قبل  یعنی Test  شامل  چندین  فایل  و دایرکتوری است که با هم آنها را مرور میکنیم:


دایرکتوری src سورس کالسهای Java میباشد. از آنجایی که برای آندروید از زبان جاوا استفاده کنیم، پس کل کد اصلی ما در این دایرکتوری قرار خواهد گرفت.

در  این  دایرکتوری  کدی  با  نام .com.uncocodercourse.test  است  که  در  ابتدای  ساخت  پروژه  آن را  بهصورت  دستی  وارد  کردیم.  فایل .TestActivity

java  در  دایرکتوری Test  زیر شاخه Course  زیـر شاخه uncocoder  زیر شاخه com  زیر شاخه srcقرار دارد. به این مسیر ).com.uncocoder.course

test( عنوان Package Name را میدهیم. تمامی برنامههای آندروید با این نام از هم جدا میشوند.درون شاخه gen خروجی دستهبندی Resourceها هستند که در آینده توضیح داده خواهند شد. محتویات این دایرکتوری به طور خودکار تولید شده و ما هیچگاه، هیچ عملیاتی روی این دایرکتوری انجام نداده و نباید انجام دهیم.


کتابخانه (Library) مورد نیاز پروژه که به نام Android2.1 قرار داده شده و به پروژه متصل شده است، شامل SDK مورد نیاز برای توسعه این نسخه از آندروید است.

دایرکتوری Assets  را  در  اختیار  ماست  و  میتوانیم تمامی فایلهای صوتی، فونت، binary ،xml ،htmltext و دیگر فایلها را به غیر از تصاویر در آن قرار دهیم.

دایرکتوری bin که خروجی Build پروژه شما خواهد بود. در این دایرکتوری عالوه بر فایلهای Java فایلی با پسوند apk وجود دارد که همان  فایل خروجی  نرمافزار  آندروید شماست و قابل نصب روی هر گوشی آندرویدی خواهد بود.دایرکتوریres که شامل تمامی تصاویر، فایلهای UIمورد  استفاده String List ،Color List  و  موارد  دیگر خواهد بود. به عبارتی منابعی که در چگونگی اجرای برنامه آندروید  نقش  اساسی  دارند  و  در  لحظه Build Timeاهمیت پیدا میکنند، در این دایرکتوری قرار میگیرند. 



فایل AndroidManifest.xml  که  مهمترین  فایل ساختاری یک پروژه آندروید است و نحوه عملکرد برنامه شما را کنترل خواهد کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد